Stoppen-Met-Roken-Goeroe lanceert Online Rookstop Cursus

29/06/2011 17:20

Sofcom

Ex-kettingroker Eric Eraly, lanceert een Online RookStop Cursus waarmee rokers in amper 5 uur definitief kunnen stoppen met roken

Op 1 juli treedt het algemene rookverbod in de horeca in voege. "Op zich een zoveelste betutteling van de roker" vind Eraly waardoor de roker zich nog meer aan zijn lot overgelaten voelt.

Eric Eraly geeft reeds jaren Gemakkelijk Stoppen Met Roken seminars in bedrijven in binnen- en buitenland met resultaten die gemiddeld 600% hoger liggen dan de bestaande hulpmiddelen die vandaag voorhanden zijn.

Om aan de stijgende vraag van rokers tegemoet te komen en om de 'fysische beperking' van life seminars te overbruggen lanceert Eraly nu een ONLINE Rookstop Cursus waarbij de roker, onbeperkt toegang krijgt tot zijn membershipplatform.

De roker kan op eigen tempo doorheen de gehele video-cursus lopen waarbij hij zijn kijk en gevoelens over zijn rookgedrag zal wijzigen waardoor hij zonder problemen zijn laatste sigaret kan roken.

" Ik maak gebruik van een omgekeerde psychologische benadering waardoor de roker nog wel MAG roken maar niet meer WIL roken." zegt Eraly. " Het grootste probleem dat een roker heeft wanneer hij stopt met roken, is dat hij het gevoel heeft "iets te missen", iets op te geven of zijn maatje kwijt te zijn. Dit is de mentale verslaving die volgens Eraly voor 97% verantwoordelijk is voor het hervallen van rokers.

Eraly is niet aan zijn proefstuk toe en zijn Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode vind in binnen- en buitenland heel wat aanhang, dit zowel bij internationale bedrijven als duizenden rokers die met zijn methode reeds gestopt zijn.

Zo heeft hij in de gevangenis van Antwerpen een groep gedetineerden helpen stoppen met roken; één jaar later was 86% nog steeds rookvrij. Een groep café-bazen volgde bij hem een seminar en na één jaar was 78% nog steeds rookvrij. Opmerkelijke resultaten als je weet dat andere methodes en produkten zoals Zyban, Champix, nicotinevervangers, etc. nog niet eens 10% succesratio behalen, indien gemeten na 1 jaar.

De online Rookstop Cursus kan in 2 maandelijkse termijnen van ¤97 betaald worden en komt met een 365 dagen 100% geld-terug-garantie. "Mijn methode werkt!" beweert Eraly, " ik maak me over die garantie dus echt geen zorgen, als de roker maar aandachtig kijkt en luister komt alles in orde."

Meer info op de blog : http://www.IkStopMetRoken.com

NOOT AAN DE REDACTIE:

Voor bijkomende informatie, voor een interview, etc kan u steeds terecht bij Eric Eraly.

U kan hem het best bereiken per email via eric.eraly@gmail.com of per GSM 0475 27.65.91.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel