Pronk & Pril - Borrelen als een vis in het water


Breda, 20110629 -- De volgende vrijdagavondborrel van Pronk & Pril staat als een paal boven water. Dit keer duiken young professionals namelijk met elkaar het schip in, in de boten van Bootje Varen Breda. Aan de kade wordt lekker geborreld en genetwerkt in de poepie chique sloep, de prachtige Boca Chica. Pronk & Pril zorgt uiteraard weer voor een laagdrempelige sfeer zodat iedereen zich als een vis in het water voelt.

Stimulans

Tijdens iedere borrel organiseert Pronk & Pril een activiteit om te simuleren dat de gasten nieuwe mensen leren kennen. Dit keer kan men speed-boot-daten in onze speciaal ingerichte Love Boat. In de hoop dat iedereen met nieuwe contacten in zee gaat en geld gaat verdienen als water!
 
Na 23:00 uur gaan de trossen los en transformeert de boot tot ware Partyboat. De boot gaat een stukje varen met lekkere muziek, drankjes en 40 inspirerende mensen. De gasten hebben zich hier voor opgegeven om een plaatsje te bemachtigen op de partyboot.

Programma

Dit alles vindt plaats in de Haven van Breda ter hoogte van adres Haven nr. 12. Dat is waar Bootje Varen Breda zijn boten aanmeerd. Het programma ziet er als volgt uit:

21:00 uur Ontvangst aan de haven van Breda
21:30 uur Start speed-boot-daten
23:00 uur vertrek partyboten met eventueel een afterparty in de stad.

Er is nog ruimte op de Partyboot. Gasten kunnen zich nog tot vrijdag 20:00 uur aanmelden via info@pronkenpril.nl. Daarnaast is de borrel vanaf 21:00 uur ook zonder aanmelding voor iedereen toegankelijk.





Pronk & Pril