ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Kom naar de Members Meet & Greet 'Zin in ondernemen!'

6 jun 2011 om 09:56

ICT~Office organiseert op donderdag 30 juni van 12:00 u. tot 14:00 u. de Members Meet & Greet 'Zin in ondernemen!'. De Members Meet & Greets van ICT~Office zijn lunchbijeenkomsten 'voor en door ondernemers', waarbij ICT-ondernemers op directieniveau elkaar ontmoeten en inspireren. Aansluitend vindt de algemene ledenvergadering van ICT~Office plaats.

Het onderwerp van deze Members Meet & Greet is: 'Zin in ondernemen!; hoe kun je succesvol ondernemer zijn in de IT?'. Succesvolle en enthousiaste ondernemers vertellen u tijdens de Members Meet & Greet hoe zij succesvol zijn geworden. Waar zijn zij tegen aangelopen tijdens hun bedrijfsopbouw? Ondernemers moeten zich daarnaast vaak aanpassen aan de technologische of recente marktomstandigheden (technologie, financiën en personeel). Welke belangrijke keuzes hebben deze ondernemers moeten maken, welke fouten hebben zij gemaakt, waar liggen zij nu wakker van en hoe gaan zij hiermee om?

Onze bijzondere sprekers zijn:
studeerde Economie en Informatiemanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie werkte hij bij Cap Gemini Ernst & Young (nu Capgemini) en Squarewise, gespecialiseerd in kennis- en innovatiemanagement. Luc is een bevlogen mens en heeft een heldere en aanstekelijke visie op de toekomst van IT en hoe bedrijven daarvan kunnen blijven profiteren. Betabit is een IT-dienstverlener, gespecialiseerd in Microsoft-techniek. Het bedrijf is opgericht in 2002 door Luc en Olav Gimbrère en bestaat inmiddels uit 60 medewerkers. Images/TER/bert_de_groot.jpg

Bert de Groot (algemeen directeur BP Solutions): Bert heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het toenmalige Digital Equipment Corporation. Van 1985 tot 1991 was hij algemeen directeur van de Nederlandse organisatie. Hierna heeft hij zijn carrière vervolgd bij Getronics. Vanaf 1998 tot heden is Bert als CEO verbonden aan het tot 2004 beursgenoteerde Delft Instruments. In juli 2008 heeft hij BP Solutions b.v. overgenomen en is hij benoemd tot algemeen directeur. BP Solutions richt zich op ICT Management & Consulting en is door IBM gecertificeerd als Premier Business Partner. De kernactiviteit is het adviseren over de strategische inrichting van ICT-infrastructuren.
Images/TER/emo_prins.jpg
Emo Prins (CEO BusinessBase): Emo heeft meer dan 12 jaar ervaring in algemeen management van software- en ICT-bedrijven. Hij is lid van de Raad van Advies bij mediabedrijf 42windmills en initiatiefnemer/organisator van het branchecongres 'ICT Ondernemerschap'. "Ondernemen in de IT is kunnen omgaan met schaarste. Veel ondernemers moeten zich vaak aanpassen aan de technologische of recente marktomstandigheden die op hun pad komen. Hoe beter je bestaande middelen kunt ombuigen binnen de mogelijkheden, hoe meer succes je hebt als ondernemer." BusinessBase is een toonaangevende branchespecialist in het leveren van geïntegreerde online en offline CRM/ERP-bedrijfssoftware.

Neemt u even de tijd voor uw 'professionele' ik. Geniet van een korte, uitstekende lunch. Laat u inspireren door een interessante spreker, ontmoet uw collega-ondernemers en MT-leden uit de sector en weet dat u met voldoende 'food for thought' weer terugkeert naar de praktijk.

Datum en locatie

De Members Meet & Greet vindt plaats op donderdag 30 juni op Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen-Rijsenburg. De inloop is vanaf 11:30 u. De bijeenkomst start om 12:00 u. en duurt tot 14.15 u.

Aanmelden

Leden van ICT~Office zijn van harte uitgenodigd deel te nemen. De Members Meet & Greet is gratis toegankelijk. U kunt zich aanmelden tot 28 juni 2011 via onderstaande link. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw deelname. Zodra u deze bevestiging heeft ontvangen, staat u definitief ingeschreven.

Ik meld me aan voor Members Meet en Greet

Algemene Ledenvergadering

Aansluitend aan de Members Meet & Greet vindt de algemene ledenvergadering van ICT~Office plaats, welke van 14:00 u. tot ca. 14:15 u. zal duren. Op de agenda staan de volgende punten:
1. notulen vorige vergadering d.d. 17 november 2010
2. benoeming leden Algemeen Bestuur

3. jaarrekening 2010

Mocht u alleen aan de algemene ledenvergadering willen deelnemen, dan kunt u zich opgeven via ledenzaken@ictoffice.nl. De notulen van de vorige algemene ledenvergadering kunt u opvragen bij de afdeling Ledenzaken op bovenstaand e-mailadres. Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Ellen Klomp, tel. (0348) 49 38 34.


* Business Stimulering