Gemeente Woudrichem

NIEUWS

Concert Koninklijke Luchtmacht in sporthal De Jager in Giessen

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft op donderdag 30 juni aanstaande in sporthal De Jager te Giessen een relatieconcert voor de inwoners van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

De Commandant Defensie Helikopter Commando biedt dit concert aan om de goede relatie tussen het Land van Heudsen en Altena, dat in laagvlieggebied Maas/Waal ligt, en de vliegbasis Gilze-Rijen te onderhouden.

Inwoners van het Land van Heusden en Altena kunnen de gratis toegangskaarten vanaf vrijdag 17 juni tijdens de gebruikelijke openingstijden afhalen bij de recepties van hun eigen gemeentehuizen te Wijk en Aalburg, Werkendam of Woudrichem. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kunnen per persoon maximaal vier toegangsbewijzen worden verstrekt. Er zijn in totaal 800 kaarten beschikbaar.

De Koninklijke Luchtmacht treedt op met zangeres Talita Angwarmasse, bekend van de theatershow `A Tribute to Michael Jackson'. Het geheel staat onder leiding van chef-dirigent majoor Jos Pommer.

Op het repertoire staat een mix van jazz en popmuziek van de Glenn Millersound tot Giovanca's soul. Bijzondere aandacht is er in de eerste set voor twee composities van Jos Pommer: Ballad en Octagon. Na de pauze opent het orkest met een nieuwe medley waarin diverse `air force' melodieën te horen zijn. Na enkele Michael Jackson hits, gezongen door Talita, wordt het concert afgesloten met `Oh When the Saints' in swing, de huistune van het orkest.

De zaal is vanaf 19.30 uur geopend, het concert begint om 20.00 uur.

In verband met de parkeermogelijkheden wordt u verzocht zoveel mogelijk per fiets of te voet naar de sporthal te komen