Gemeente Drechterland

15-6-2011
Extra bijeenkomst OV chipkaart voor 55 plussers

wegens grote animo extra bijeenkomst

Extra bijeenkomst op 30 juni
Omdat het animo voor het gebruik van de OV-chipkaart zo groot is, heeft de Provincie een extra informatiebijeenkomst voor 55-plussers gepland op 30 juni 2011 van 14.00 tot 16.00 uur.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Vereenigingsgebouw in Bovenkarspel, Hoofdstraat 206. Er is plek voor in totaal 200 geïnteresseerden. Aanmelden voor de bijeenkomst is daarom noodzakelijk. Dit kan door te bellen met T: 0228-352 352 of E: communicatie@drechterland.nl.

Aanvragen ov-chipkaart
De provincie Noord-Holland biedt de ov-chipkaart tot 1 december 2011 aan voor een kortingsbedrag van â¬1,50 (normaal: â¬7,50). Hiervoor moet u een ov-chipkaart online aan vragen via I: www.nh-ovchipkaart.nl.

Ov-chipkaart in Noord-Holland
Nog voor de zomer verdwijnt de strippenkaart definitief in Noord-Holland. U heeft dan een OV-chipkaart nodig om te reizen met het openbaar vervoer in Noord-Holland. Met de OV-chipkaart kunt u straks in héél Nederland in alle trams, treinen, metroâs en bussen terecht. Wel zo prettig en makkelijk. Niet meer nadenken over zones of strippen. Simpelweg de kaart opladen en vervolgens in- en uitchecken. Dus zorg dat u tijdig in het bezit bent van een OV-chipkaart. Kijk op I: www.ov-chipkaart.nl voor meer informatie over de OV-chipkaart.