Watersportverbond - KNWV

Doe mee aan de 28ste Westlandcup op 30 en 31 juni

donderdag 23 juni 2011

Op 30 en 31 juli 2011 wordt door Kustzeilvereniging âs-Gravenzande voor de 28ste keer de bekende Westlandcup georganiseerd. Een gezellig tweedaags catamaran-evenement voor de Zuid-Hollandse kust.

Op zaterdag en zondag wordt er gestreden in individuele klassen (ca. 6 wedstrijden) en op zondag is dan de finalewedstrijd om de
Westlandcup. Er wordt gezeild op twee aparte wedstrijdbanen zodat de boten met spinnaker en de boten zonder spinnaker elkaar niet hinderen.

Westlandcup
De Westlandcup is voor alle catamaranklassen. Voor Formule 18, Hobie 14 en Hobie 16 is het een klassenevenement. Net als andere jaren wordt er weer een feesttent op het strand gezet met gezellige muziek en uitgebreide catering. Hier zijn heerlijke broodjes te verkrijgen met echte Westlandse producten. Op zaterdag wordt de dag afgesloten met een gezellige BBQ. Zondagmiddag is de prijsuitreiking en krijgt elke boot een Bakkie Westland. Bakkie Westland is een goed gevuld bakkie met verse produkten, die in het Westland geteelt worden. Voor meer informatie over de (voor)inschrijving en de route kijk op www.kzvg.nl.