Gemeente Breda

Paulinastraat 30 juni afgesloten
De Gemeente Breda voert, als het weer het toelaat, op donderdag 30 juni onderhoudswerkzaamheden uit in de Paulinastraat. Daarom sluit de gemeente de Paulinastraat op 30 juni van 7.30 tot 10.30 uur, inclusief de parkeervakken, geheel af voor auto's. Vandaar het dringende verzoek om op die dag uw auto niet in de Paulinastraat te parkeren.

Waarom deze maatregelen

In de Paulinastraat wordt intensief geparkeerd. Gevolg is dat het schoonmaken van trottoirs, goten en straatkolken bijna onmogelijk is en vuil zich ophoopt. De afsluiting is nodig om de straat schoon te kunnen maken en waar nodig groen onderhoud te verrichten.

Uw medewerking is belangrijk

Een geheel autovrije Paulinastraat geeft ons de meeste ruimte en u de minste hinder. Bovendien zijn op deze manier de werkzaamheden sneller klaar. Wij verzoeken u daarom om op donderdag 30 juni uw auto vanaf 07.30 uur niet te parkeren in de Paulinastraat. Houdt u er bovendien rekening mee dat er op deze dag een tijdelijk stopverbod in de straat geldt.

Informatie

Voor informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer B. Koppens van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 94 91. Voor vragen over de afsluiting en de verkeersafzettingen kunt u contact opnemen met de heer M. Witvoet van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 94 47, e-mailadres m.witvoet@breda.nl.

Vragen aan de gemeente
Deel Paulinastraat 30 juni afgesloten op Twitter Deel Paulinastraat 30 juni afgesloten op Facebook Deel Paulinastraat 30 juni afgesloten op Hyves