Openbare bibliotheek Amsterdam


Opening Last Minute Ticket Shop

29 jun 2011 - 10:04
Op donderdag 30 juni 2011 opent er bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) in de Centrale Bibliotheek een Last Minute Ticket Shop (LMTS). Om 17.00 uur wordt de balie geopend door OBA directeur Hans van Velzen en AUB directeur Jacques van Veen. Daarnaast wordt de winnaar van de LMTS-fotowedstrijd bekend gemaakt en verzorgt Pretty Picture een feestelijke openingsact.

In de Last Minute Ticket Shop koopt u op de dag van de voorstelling toegangskaarten met 50% korting, voor voorstellingen in heel Amsterdam. Iedere dag is er een nieuwe selectie van voorstellingen en concerten van bijna alle Amsterdamse theaters en concertzalen waaronder het Theater van 't Woord van de OBA.

Het dagverse aanbod verschijnt elke dag om 08.00 uur op de site van de Last Minute Ticketshop www.lastminuteticketshop.nl, op What's On - Amsterdam www.iamsterdam.com/en/whats-on en op de beeldschermen bij de Ticket Shop. De verkoop start dagelijks om 12.00 uur.

De Last Minute Ticket Shop is een initiatief van de Amsterdamse theaters en concertzalen in samenwerking met het Amsterdams Uitburo. De OBA is één van de locaties van de LMTS balie.

Openingstijden LMTS OBA
Maandag t/m vrijdag: 12.00 - 19.30 uur
Zaterdag en zondag: 12.00 - 18.00 uur