Politie Gelderland-Midden

Nijmegenaar aangehouden wegens belediging

Publicatiedatum: 30-6-2011 10:38:05

ARNHEM - De politie in Arnhem heeft woensdagmiddag 29 juni een 39-jarige man uit Nijmegen aangehouden wegens belediging van een agent. Rond vijf uur kreeg de politie een melding dat een man op de Emmastraat bij een woning drugs zou gebruiken. Toen agenten poolshoogte kwamen nemen was de man al weer vertrokken. Op basis van zijn signalement kon de man op de Remisestraat worden achterhaald. De man bleek ook een geopende fles alcohol bij zich te hebben. Toen agenten de man daarop aanspraken begon hij de agenten te beledigen. De man, een zogenoemde veelpleger, is daarop aangehouden en in verzekering gesteld. (2011076172-wm)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---


voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---

Rivierenland

---

Zes tips voor onderzoek Zevenaarse brandstichtingen
Publicatiedatum: 30-6-2011 10:38:27

ZEVENAAR - Bij de recherche in Zevenaar zijn tot nu toe zes tips binnengekomen naar aanleiding van de uitzending van `Opsporing Verzocht' van afgelopen dinsdag 28 juni. Daarin werd aandacht besteed aan een viertal brandstichtingen in een bedrijf aan de Edisonstraat.

In de maanden januari en februari van dit jaar woedde er vier keer brand in een pand aan de Edisonstraat, op een industrieterrein in Zevenaar. De branden bleken allemaal te zijn aangestoken. Op bewakingsbeelden van de laatste van de vier branden (op dinsdagavond 15 februari) was de dader te zien.

Bruikbaarheid
De camerabeelden werden in de uitzending van 'Opsporing Verzocht' vertoond. Naar aanleiding van de uitzending van afgelopen dinsdag (en de herhaling en dag later) kwamen uiteindelijk de zes tips binnen. De tips zullen op bruikbaarheid worden onderzocht. (pk)