Drogisterij.Net verwacht verdrievoudiging 'mobiele omzet'

Persbericht van Drogisterij.net B.V.

Drogisterij.Net verwacht verdrievoudiging 'mobiele omzet'

In de mobiele winkel van Drogisterij.Net, m.drogisterij.net, kunnen klanten vanaf 1 juli producten direct bekijken, vergelijken en bestellen. Nu al worden veel bestellingen via mobiele apparaten gedaan. Door het formaat van de site aan te passen wordt bestellen veel gemakkelijker gemaakt. Drogisterij.net verwacht dat de omzet uit de mobiele website dit jaar nog zal verdrievoudigen.

De mobiele winkel is beschikbaar op alle moderne mobiele telefoons. In de winkel vinden klanten ruim 20.000 artikelen. Dit helpt hen ook onderweg een goede keuze te maken uit het brede assortiment. Klanten kunnen, na inloggen, onder meer hun bestelstatus en het verlanglijstje zien.

Op dit moment wordt al 3 procent van de bestellingen bij Drogisterij.net geplaatst via een mobiel apparaat. Directeur J. Santifort verwacht dat dat eind 2011 al op circa 6 procent zal zitten. "Zelfs zonder een speciale, mobiele site stijgt de omzet vanuit mobiele telefoons al sterk. Met de nieuwe site hopen we de verkoop een nieuwe impuls te geven."

Over Drogisterij.net

Drogisterij.net is in 1999 opgericht door J. Santifort. Nu ruim 10 jaar later zijn er dagelijks meer dan 15.000 bezoekers. Er is een ruim assortiment met meer dan 20.000 producten.

De voornaamste categorieën zijn afslanken, verzorging en gezondheid. Drogisterij.net heeft een spaarsysteem waarmee de klant bij elke bestelling gapers krijgt en ze ook op verschillende andere manieren kan verdienen. Deze kunnen ingewisseld worden tegen producten uit de Gapers shop.

Toegang mobiele website: http://m.drogisterij.net Zie Persbericht op Drogisterij.net:
http://www.drogisterij.net/blog/persberichten/2011/drogisterij-net-verw acht-verdrievoudiging-mobiele-omzet/
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.drogisterij.net



Razende Robot Reporter