Gemeente Breda

Illegaal storten van afval voormalige vuilstort Hooglaarsestraat Prinsenbeek

De Gemeente Breda heeft geconstateerd dat er illegaal afval wordt gestort op de voormalige vuilstort aan de Hooglaarsestraat in Prinsenbeek. De gemeente gaat dit terrein in week 27 of 28 afsluiten, zodat er in de toekomst op het achterliggende terrein geen vuil meer gestort kan worden.

Waarom
De gemeente wil voorkomen dat illegaal afval wordt gestort. Ook wordt overlast voor de omgeving voorkomen wanneer men geen afval meer kan storten.
Wat gaat er gebeuren
De gemeente sluit het terrein af door een slagboom achter het bestaande hek te plaatsen. De slagboom wordt geplaatst in week 27 of 28. De werkzaamheden duren een paar uur.
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met mevrouw W. de Groot van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 90 17, e-mailadres w.de.groot@breda.nl.
Deel Illegaal storten van afval voormalige vuilstort Hooglaarsestraat Prinsenbeek op Twitter Deel Illegaal storten van afval voormalige vuilstort Hooglaarsestraat Prinsenbeek op Facebook Deel Illegaal storten van afval voormalige vuilstort Hooglaarsestraat Prinsenbeek op Hyves