Hoefnet

Nieuws

Outdoor Brabant nieuwe naam voor Breda Hippique

30-06-2011

Outdoor Brabant is de nieuwe naam van Breda Hippique. De organisatie van het paardensportevenement maakte de naamswijziging donderdag bekend. Outdoor Brabant vindt plaats van 1 tot en met 4 september 2011.

Nieuw bestuur

Het afgetreden bestuur en Raad van Toezicht zagen geen mogelijkheid het evenement voor het beschikbare budget binnen de overeengekomen kaders te organiseren, de nieuwe bestuurders achten die uitdagende realisatie wel mogelijk. De nieuwe leden van het bestuur (Ton Overeem (voorzitter), Wilfried Dam (penningmeester) en Wim Lemsom (secretaris)) en de Raad van Toezicht ((Dolf Hof (voorzitter), Mattie Boidin (lid), Pierre de Jonge (lid) en Hans Schipper (lid)) staan te trappelen invulling te gaan geven aan de ambitieuze doelstellingen.

Rabobank ook komende jaren hoofdsponsor

De Rabobank is al vele jaren hoofdsponsor en samenwerkingspartner van Outdoor Brabant. Met het nieuwe hoofdsponsorcontract kan de ingeslagen weg met een nieuwe naam vervolgd worden. "Outdoor Brabant blijft een pracht evenement voor de stad Breda dat niet verloren mag gaan. Het evenement heeft allure en ambitie. Op sommige disciplines is het het grootste Outdoorevenement van Nederland. Die ambitie verdient onze steun. Naast de topsport en unieke netwerkmogelijkheden blijft het ook een evenement voor het hele gezin. Dat past goed bij onze bank. Wij zijn dan ook trots dat we ons het komende jaar weer hoofdsponsor mogen noemen." aldus Desiree Verdaasdonk, directeur Particulieren Rabobank Breda.

Naast de Rabobank hebben ook de gemeente Breda en de provincie Noord-Brabant een belangrijke rol gespeeld bij het realiseren van de ambities. "In de afgelopen jaren, maar zeker dit jaar hebben beide partijen een grote betrokkenheid bij ons evenement. Hier zijn we bijzonder blij mee! " aldus Ton Overeem.