CDA


Meedenken over de uitgangspunten van het CDA
donderdag 30 juni 2011

In mei is de Commissie âNieuwe woorden, nieuwe beeldenâ met haar opdracht aan de slag gegaan: het adviseren over een eigentijdse vertaling van de christendemocratische uitgangspunten. âWie geen antenne heeft voor de taal en codes van de samenleving van de 21e eeuw, zal de signalen daaruit niet snel opvangenâ, aldus het rapport âVerder na de klapâ, waarin de verkiezingsnederlaag van 9 juni werd geëvalueerd. Het Partijbestuur heeft de Commissie âNieuwe woorden, nieuwe beeldenâ gevraagd om de uitgangspunten, kloppend hart van het CDA, weer sprankelend te maken.

De voorzitter van deze Commissie, Jacobine Geel, nodigt u van harte uit om daarover mee te denken. De Commissie organiseert vier bijeenkomsten in het land, en iedereen die wil meepraten over het bij de tijd brengen van onze uitgangspunten, is van harte welkom. De bijeenkomsten worden gehouden op:


* Donderdagavond 7 juli in Tilburg. Aanvang 20.00 uur; inloop om 19.30 uur. Locatie: De Postelse Hoeve, Dr. Deelenlaan 10, Tilburg.


* Donderdagavond 14 juli in Assen. Aanvang 20.00 uur; inloop om 19.30 uur. Locatie: Van der Valk Hotel, Balkenweg 1, Assen.


* Donderdagavond 1 september in Utrecht of omgeving. Aanvang 20.00 uur; inloop om 19.30 uur. Locatie: nader bekend te maken.


* Donderdagavond 8 september in Apeldoorn of omgeving. Aanvang 20.00 uur; inloop om 19.30 uur. Locatie: nader bekend te maken.

De exacte locatie voor 1 en 8 september wordt nader bekendgemaakt op deze site.

U kunt zich hier aanmelden