Ingezonden persbericht


Persbericht


Bijeenkomst 'Ongewenste omgangsvormen & Gedragscode' op 30 juni 2011 voor bedrijfsjuristen

Amersfoort, 16 mei 2011 - - Op donderdag 30 juni 2011 vindt een Legal Lounge bijeenkomst plaats met als thema 'Ongewenste omgangsvormen op de werkvloer en daarbuiten'. De bijeenkomst is bedoeld voor bedrijfsjuristen en HR-specialisten. Deelname aan deze PE-bijeenkomst is kosteloos. Arbeidsrechtgoeroe mr. drs. Jan Heinsius, docent aan de Universiteit Leiden, gaat aan de hand van diverse casus uitvoerig in op de volgende vragen: wat is seksuele intimidatie? Welke protocollen dient een ondernemer te implementeren? Welke procedures zijn er in de thematiek denkbaar?

Ter illustratie wordt de actuele thematiek van veiligheid en integriteit van bezoekers van zwembaden behandeld. Mr. Jolanda Severien van het Nationaal Platform Zwembaden (NPZ) is deze middag aanwezig. Recentelijk heeft het NPZ de Gedragscode Zwembranche opgesteld die binnenkort wordt gelanceerd.

Legal Lounge is een platform voor bedrijfsjuristen uit profit en non-profit organisaties en organiseert periodieke inhoudelijke bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten vormen een goede gelegenheid om te netwerken, met collega-bedrijfsjuristen te sparren en kennis op te doen.

Agenda-informatie:

Bijeenkomst: Bijeenkomst Legal Lounge
Doelgroep: Bedrijfsjuristen en HR-specialisten Datum: Donderdagmiddag 30 juni 2011 Locatie: Het Atrium bij The Human Network Group, Orteliuslaan 855 te Utrecht (www.thehumannetwork.nl) Tijdstip: 15.30 - 18.30 uur
Aanmelding: via info@thelegallounge.nl

Legal Lounge
Computerweg 1E
Postbus 1236
3800 BE Amersfoort
www.thelegallounge.nl

T: + 31(0) 33 450 80 00
F: + 31(0) 33 455 55 25