Lancering audiovisueel verhuurplatform AVdirect


AMSTERDAM, 20110630 -- Wave Concepts, crossmedia concept development, kondigt aan dat na een beta periode van een aantal maanden sinds vandaag audiovisueel verhuurplatform AVdirect live is. Via AVdirect.nl is het mogelijk voor huurders om rechtstreeks via internet audiovisuele producten te huren bij verschillende verhuurders in heel Nederland.

AVdirect biedt huurders de mogelijkheid om via internet audiovisuele producten (videocamera’s, professioneel licht en geluid) te vergelijken op prijs, beschikbaarheid, kwaliteit en service en deze producten vervolgens bij de meest aantrekkelijke verhuurder te reserveren.

AVdirect brengt diverse verhuurders bij elkaar op een centrale website, zodat er een zeer groot aanbod ontstaat van te huren producten. Vervolgens kunnen huurders op een laagdrempelige manier door het aanbod surfen, reviews lezen bij producten en uiteindelijk rechtstreeks een order plaatsen bij de meest aantrekkelijke verhuurder.

Door het aansluiten van verschillende verhuurders door heel Nederland kan AVdirect een zeer grote doelgroep bereiken. Voor individuele verhuurders is dat zeer aantrekkelijk. Daarnaast zorgt het automatiseren van het verhuurproces ervoor dat een verhuurder meer tijd overhoudt en daardoor marge kan terugpakken op zijn assortiment.

AVdirect is te vinden op www.avdirect.nl. AVdirect is het eerste door Wave Concepts ontwikkelde concept en mede mogelijk gemaakt door Caele Holding.  

Over AVdirect (http://www.avdirect.nl)

AVdirect is een nationaal audiovisueel verhuurplatform dat verhuurders een groter marktpotentieel biedt. Daarnaast levert het gebruikers (huurders) ongeevenaarde mogelijkheden om audiovisuele producten (videocamera’s, professioneel licht en geluid) te vergelijken op prijs, beschikbaarheid, kwaliteit en service.


Over Wave Concepts (http://www.waveconcepts.nl)

Wave Concepts is een cross media concept development firma. Wij ontwikkelen zowel in opdracht van anderen als voor eigen exploitatie nieuwe media concepten, met een sterke focus op internet en mobiel.


Over Caele Holding (http://www.caele.nl)

Caele Holding is een investeringsfirma die zich voornamelijk richt op angel investment, het ondersteunen van start-up en strategisch en financieel advies. 





Ingezonden persbericht