CompaNanny kinderopvang opent 2e vestiging Oud- Zuid met concertzaal


AMSTERDAM OUD ZUID, 20110630 -- Vandaag viert CompaNanny kinderopvang de langverwachte komst van haar tweede vestiging in Amsterdam Oud Zuid. De plek voor de nieuwe vestiging is bijzonder te noemen. CompaNanny gaat zich namelijk vestigen in een gedeelte van de oude muziekschool “ de Bachzaal”. De muziekschool leent zich uitermate goed voor kinderopvang vanwege de ruimte binnen en de twee grote speeltuinen. Ook is er een heuse concertzaal aanwezig. “Wij verheugen ons nu al op alle mooie optredens en concerten die de kinderen gaan geven!”, aldus Algemeen Directeur Bas Beek.

Na de succesvolle opening vorig jaar van de eerste vestiging in Oud Zuid aan de Titiaanstraat, kwam er al snel veel vraag naar een tweede vestiging in Oud Zuid.  Er is lang gezocht naar een mooie plek, welke uiteindelijk gevonden is aan de Bachstraat. Algemeen Directeur Bas Beek: “De Bachzaal is een prachtig pand en we zijn er heel trots op dat wij hier kinderopvang mogen bieden. Naast natuurlijk de fantastische concertzaal en de mooie grote tuinen met een voetbalveldje voor de BSO, is de ligging ideaal voor ouders omdat er meerdere scholen in de buurt zijn.”

CompaNanny

CompaNanny kinderopvang heeft inmiddels 9 vestigingen in de Randstad waar zij professionele kinderopvang aanbiedt. Zij staat bekend om haar rustige en ruimtelijke inrichting, goed opgeleide Nannies (pedagogisch medewerkers) en een uitgebreid pedagogisch beleid. De company of best Nannies, zo gaat de vooruitstrevende organisatie graag door het leven, neemt de selectie van haar mensen erg serieus. De uitvoerige sollicitatieprocedure en screening zijn zeker in deze tijd onderscheidend te noemen. Waar hoogleraar kinderopvang Louis Tavecchio eerder pleitte voor meer HBO opgeleidde medewerkers, concludeert Beek dat CompaNanny dit al lang doet. “50% MBO opgeleide en 50% HBO opgeleide Nannies is een unieke combinatie waar ouders erg tevreden mee zijn.”

Feestje

Vandaag wordt er ter ere van de komst van CompaNanny Bachzaal op 30 plekken in Amsterdam Zuid stoepkunst (Green Graffiti) aangebracht. Met een hoge drukspuit worden stoeptegels schoon gespoten in de vorm van de kenmerkende olifanten van CompaNanny. Ook mogen de beschuit met muisjes en jojo’s voor kinderen niet ontbreken, want vandaag is het tweede CompaNanny kindje in Oud Zuid geboren.  

Per oktober 2011 zal CompaNanny op de Bachzaal kinderopvang en BSO aanbieden voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Voor meer informatie over CompaNanny Bachzaal kunt u op onze website terecht www.compananny.nl