Vernieuwde website voor vakantiewerk in de zorg gelanceerd


ZOETERMEER, 20110630 -- De website zorgvakantiewerk.nl, die in 2010 gelanceerd werd door werkgeversorganisatie ZW Haaglanden naar aanleiding van de tekorten aan personeel gedurende de vakantieperiodes, is volledig gerestyled. Om de nieuwe site vorm te geven schreef ZW Haaglanden via logomatch.nl een designwedstrijd uit onder startende ontwerpers. Vanaf vandaag is de site in de nieuwe opzet te bewonderen: www.zorgvakantiewerk.nl

Zorgvakantiewerk.nl

Op zorgvakantiewerk.nl zijn de laatste vakantiewerk vacatures te vinden maar ook informatie over zorg- en welzijnorganisaties, belastingen, verdiensten en leuke online zorg games. Daarnaast biedt de site ruimte voor redactionele bijdragen van zorg- en welzijnorganisaties.


Beeld van de sector

Peter Vermeer, manager marketing en communicatie bij ZW Haaglanden zegt “Vakantiewerk kan voor jongeren een opstap zijn naar een vaste aanstelling, maar het werk in zorg en welzijn is natuurlijk ook gewoon een hele goede levenservaring. Vakantiewerk is dan ook een kans om jongeren een beeld te geven van de sector. ZW Haaglanden draagt hier door middel van zorgvakantiewerk.nl graag aan bij.” Het grote aantal bezoekers van de website geeft aan dat veel jongeren geïnteresseerd zijn in vakantiewerk in zorg en welzijn en op zoek zijn naar informatie daarover.





Ingezonden persbericht