Gemeente Almere

PBC-fonds heeft nog ruimte voor nieuwe aanvragen

19-04-2011

Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland nodigt culturele instellingen in Flevoland uit een aanvraag in te dienen voor een financiële bijdrage. Daar is ruimte voor. Op de volgende vergadering van 30 juni wordt over de aanvraag besloten.

In maart vergaderde het Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland voor de eerste keer in 2011. Het besliste toen over 27 aanvragen op het gebied van cultuur en natuur. Uiteindelijk werden 22 bijdragen toegekend, die in hoogte varieerden van EUR 1.000,- tot EUR 5.000,- . In totaal ging het om een bedrag van om en nabij de EUR 65.000, -. Dit is eenderde deel van het totale activiteitenbudget voor 2011. Als het budget 2011 op, is kunnen geen aanvragen meer voor dit jaar worden gehonoreerd.

Aanvraagformulier

Op het ogenblik beschikt het fonds dus nog over tweederde deel van het budget voor dit jaar. Organisaties die voor een bijdrage in aanmerking willen komen, dienen eerst de informatie op de website (www.cultuurfonds.nl) te raadplegen en daarna tijdig de aanvraag in te dienen via een aanvraagformulier (met bijgevoegd de benodigde bijlagen) van de afdeling Flevoland. `Tijdig' betekent ruim voor de eerstvolgende vergadering op 30 juni a.s.