i365, een Seagate-onderneming, realiseert een nieuw EMEA-hoofdkantoor

De uitbreiding van het bedrijf omvat een trainingsfaciliteit voor EVault cloud-connected opslagoplossingen

‘S-HERTOGENBOSCH, Nederland--(BUSINESS WIRE)-- 20110630 --

i365 Inc., een Seagate-onderneming (NASDAQ:STX), kondigt vandaag de opening aan van het EMEA-hoofdkantoor (Europa, Midden-Oosten & Afrika) in 's-Hertogenbosch. Gunstig gelegen binnen een uur rijden van België en Duitsland, zal de locatie dienst doen als EMEA-centrum van het bedrijf en als trainingscentrum voor partners en klanten.

i365 biedt EVault on-premise, cloud- en edge-oplossingen voor databeveiliging, vaak toegepast in combinatie als cloud-connected 'hybriden' om kleine tot middelgrote organisaties te helpen bij het beschermen en toegankelijk maken van hun bedrijfsgegevens. EVault heeft het afgelopen jaar het marktaandeel in Europa vergroot, gedeeltelijk dankzij het EVault Cloud- Connected Service Provider (CCSP) programma. Het CCSP-programma is een uniek programma voor het partnerkanaal dat EVault-technologie en ‘best practices’ biedt, waarmee deelnemende Value Added Resellers (VAR's) snel een winstgevende, cloud-based service voor databeveiliging kunnen opbouwen, met ondersteuning van i365, de EVault-technologie en de EVault Cloud.

Johan Pellicaan, managing director van i365 in EMEA, legt uit. “Onze investeringen in het opzetten van deze nieuwe faciliteit geven een duidelijk signaal over ons streven naar groei binnen deze regio. Omdat meer partners en klanten gebruik gaan maken van onze EVault cloud-connected oplossingsportfolio, zal ons nieuwe EMEA-hoofdkantoor een sterk platform bieden voor het werken met nieuwe en bestaande partners in de EMEA-regio.”

Een duidelijke verbetering in de nieuwe faciliteit is het leslokaal dat is uitgerust voor technische training. Don Salimans, technisch ICT-specialist bij de gemeente Oss, een klant van i365, zegt: “De nieuwe faciliteit is al snel een plek geworden voor belangrijke samenwerking. Hoewel we het voorheen handig vonden dat training bij ons op kantoor werd gegeven, worden we ons nu bewust hoe waardevol het is om ook van anderen te leren. De mogelijkheid voor ons om te profiteren van de uitdagingen en successen van mensen binnen hetzelfde vakgebied is inmiddels van onschatbare waarde voor ons.”

Het Europese hoofdkantoor van i365 is gelegen aan de Europalaan 12e, 5232 BC ’s-Hertogenbosch.

Over EVault en i365, een Seagate-onderneming

EVault cloud-connected dataprotectiediensten helpen de bedrijfscontinuïteit van kleine tot middelgrote organisaties te garanderen door hun bedrijfsdata te beveiligen en toegankelijk te houden — altijd, overal. SaaS-diensten, managed services en hybride-opslagoplossingen voor apparatuur, EVault-diensten — dataprotectie, disaster recovery etc., die worden verschaft via een uniek geïntegreerd software-ecosysteem — zijn zodanig geoptimaliseerd, dat ze kunnen worden gebruikt in multi-platform, multi-site omgevingen. EVault wordt ondersteund door een veilige, betrouwbare cloud-opslaginfrastructuur en door de perfecte klantenservice van i365. EVault wordt verkocht via een uitgebreid netwerk van partners en zorgt voor de ondersteuning van producten en diensten van providers van managed services, data centers, telco’s, ISV’s en andere technologiepartners voor meer dan 32.000 klanten wereldwijd. www.i365.com.

Volg i365 op Twitter via http://twitter.com/i365, neem een abonnement op het i365-blog op http://blogs.i365.com/ en bekijk EVault op Facebook via http://www.facebook.com/pages/EVault/166870243331542.

CONTACT:
i365 (Netherlands) B.V.
Karin van der Velden, (073) 648 14 00
karin.vandervelden@i365.com

Ticker_symbol NASDAQ:STX