PvdA Amsterdam


Dicussie over armoede: Denk mee!

Datum: Donderdag 30 Juni '11
Tijd: PM

De bijeenkomst van 30 juni maakt onderdeel uit van een bredere discussie in de Amsterdamse PvdA. Deze ging op 10 december van het vorige jaar van start op de druk bezochte studiedag Armoedebestrijding. Toen bleek dat er in de partij grote behoefte is om over dit onderwerp te praten, bovendien droegen de deelnemers veel ideeën en suggesties aan. Het verslag van de studiedag vindt u hier:
www.pvdaamsterdam.nl/nieuwsbericht/7546

De komende maanden organiseert het bestuur, in samenwerking met anderen, door de hele stad bijeenkomsten met leden, maatschappelijke organisaties, deskundigen, sleutelfiguren en vele anderen om hier over te praten. Het doel is om aan het einde van 2011 gezamenlijk een eigen en herkenbaar Amsterdamse verhaal vast te stellen waarmee we de armoede in deze stad en de bezuinigingen van het kabinet tegemoet kunnen treden.

Denk mee!
Wilt u mee helpen met de organisatie van de discussie of een inhoudelijke bijdrage leveren? Heeft u nader advies of wilt u het bestuur iets meegeven? Uw bijdragen stellen we zeer op prijs en kunt u sturen aan bestuur.amsterdam@pvda.nl