Ingezonden persbericht


Drie nominaties Beste Brabantse Bed & Breakfast 2011

Bekendmaking op donderdag 30 juni tijdens Inspiratiedag Brabant

BLADEL, 9 juni 2011 - Stichting Bed & Breakfast Nederland heeft drie B&B's genomineerd voor de titel 'Beste Brabantse Bed & Breakfast 2011'. De kanshebbers zijn: De Rakelhoeve in Middelbeers, Suite in Sint-Oedenrode en De Bergense Hof in Raamsdonk. De winnaar wordt uitgeroepen op 30 juni 2011 tijdens de Inspiratiedag Brabant in Tilburg, georganiseerd door Vrijetijdshuis Brabant.

De drie genomineerden behaalden dit jaar de meeste punten in de 5-tulpen-categorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Bovendien krijgen ze op Bedandbreakfast.nl zeer positieve reviews van gasten. 'De genomineerden voldoen aan alle kwaliteitsnormen en bieden daarnaast een uitmuntende gastvrijheid', verklaart Hanny Hoedemaker, oprichter van Bedandbreakfast.nl en directeur van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Op 30 juni 2011 aanstaande reikt Hoedemaker de award uit aan het winnende bed & breakfast. Dit gebeurt tijdens de Inspiratiedag Brabant in Het Patronaat in Tilburg. Tijdens deze ontmoetingsdag staan trends en kansen binnen de vrijetijdssector centraal.

Winnaars voorgaande jaren
De award voor 'Beste Brabantse Bed & Breakfast' wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. De eerste verkiezing vond plaats in 2007, de winnaar was toen De Donkhoeve in Oirschot. In 2010 was de titel voor De Rakelhoeve in Middelbeers, dit jaar opnieuw genomineerd. De verkiezing van 'Beste Brabantse Bed & Breakfast' is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland in samenwerking met Vrijetijdshuis Brabant.

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en verzorgt de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit classificatiesysteem werkt op basis van meetbare kwaliteitsnormen zoals faciliteiten, hygiëne en veiligheid. Alle aangesloten B&B's worden door een onafhankelijke mystery guest bezocht. De kwaliteit van de B&B's wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen. Zie ook: www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

Over Vrijetijdshuis Brabant
Vrijetijdshuis Brabant is de marketingorganisatie die het vrijetijdsbeleid van de provincie Noord-Brabant uitvoert en mede vormgeeft. Vrijetijdshuis Brabant is organisator van de Inspiratiedag Brabant. Voor meer informatie, zie: www.vrijetijdshuis.nl en www.inspiratiedagbrabant.nl.

Noot voor de redactie,