Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, 30 juni 2011

Kijk de hele schoolvakantie onbeperkt kinderfilms
Filmwebsite Ximon.nl lanceert de Kinderfilms Zomeractie

Zaterdag 2 juli starten de eerste schoolvakanties. Daarom lanceert filmwebsite Ximon vandaag de Kinderfilms Zomeractie. Met deze actie kun je de hele zomervakantie lang onbeperkt kinder- en jeugdfilms kijken op www.ximon.nl.

De Kinderfilms Zomeractie kost eenmalig ¤9,95 voor twee maanden kijkkplezier. Twee maanden lang kun je alle films uit de Ximon kids-catalogus bekijken, zo vaak als je wilt. Denk bijvoorbeeld aan Het Geheim met Theo Maassen als klungelige goochelaar of de avonturen van Hielke en Sietse in De Schippers van de Kameleon. Ook alle vier de Carry Slee boekverfilmingen waaronder Radeloos en Lover of Loser zitten in de actie.

De Kinderfilms Zomeractie is verkrijgbaar vanaf vandaag, 30 juni, en loopt tot 4 september. Ook bij aanschaf halverwege of later in de vakantie, kun je toch twee volle maanden kijken. Je kunt de actie verkrijgen via www.ximon.nl/Collecties/kinderfilms-zomeractie/135863.

Ximon.nl is de nieuwe website voor het kijken van films, tv-series en documentaires. Bij Ximon kun je zowel recente succesfilms als oudere klassiekers snel en gemakkelijk in hoge kwaliteit bekijken. Naast kinderfilms biedt de filmwebsite een omvangrijke catalogus van ruim 600 titels.

Einde persbericht