Ingezonden persbericht


Borssele, 29 juni 2011

BEGIN DE VAKANTIE GOED MET DE KORTINGSROUTE.COM

Borssele - Op vrijdag 1 juli a.s. lanceert de N.V. Westerscheldetunnel de vernieuwde website van www.kortingsroute.com. De Kortingsroute geeft aantrekkelijke kortingen op een dagje uit in Zeeland en Vlaanderen. De deelnemende bedrijven geven de korting, de Kortingsroute fungeert als platform. Het idee is om Zeeland en Vlaanderen ook op recreatief gebied met elkaar te verbinden via de Westerscheldetunnel.

Korting bij Waterland Neeltje Jans of bij Plopsaland? Aan het begin van de zomervakantie is besparen op een dagje uit altijd welkom. Via de Kortingsroute kan de consument profiteren van leuke aanbiedingen bij attractieparken, musea, groepsuitjes, festivals, horeca en restaurants. De Kortingsroute biedt kortingen voor een heel breed publiek en breidt bovendien nog steeds verder uit. Zo zijn er ook plannen om een rubriek 'special shopping' te introduceren later dit jaar. Want winkelen is nóg leuker als je korting krijgt op de aankopen.

Hoe werkt de Kortingsroute?
Via www.kortingsroute.com schrijven deelnemers zich eenmalig in. Vervolgens kunnen zij gratis de kortingsbonnen naar keuze downloaden. Bovendien worden ze regelmatig automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe acties op de website. In de maanden juli en augustus geldt zelfs een speciale actie: iedereen die zich in die periode inschrijft maakt kans op een hotelovernachting voor twee personen! De Kortingsroute geeft 10x een overnachting weg. onze prachtige regio. In de regio. Zeeland en Vlaanderen hebben immers veel meer te bieden dan je in eerste instantie denkt.

Deelnemende partners:

- Plopsaland de Panne - De Panne

- Zandsculpturenfestival - Blankenberge

- Paintball Gent - Gent

- Design Museum - Gent

- S.M.A.K. - Gent

- Restaurant de Mosselbank - Philippine

- Snowbase - Terneuzen

- Het Arsenaal - Vlissingen

- Amadore Hotels & Restaurants - Vlissingen

- Speelcircus Bambini - Vlissingen

- Zeeuws Maritiem MuzeeZEEum - Vlissingen

- Onderstroom Festival - Vlissingen

- Film by the Sea - Vlissingen

- Fort Rammekens - Vlissingen

- Zeeland Nazomerfestival - Middelburg

- Mini Mundi - Middelburg

- Voetball Experience - Middelburg

- Zeeuws Museum - Middelburg

- Scaldis Fair - Goes

- Deltapark Neeltje Jans - Burgh-Haamstede

- Watersnoodmuseum - Ouwerkerk