De muzikale zomer van Walibi

30/06/2011 15:52

WALIBI BELGIUM

Waver, 30 juni 2011 - Tijdens de afgelopen maanden kwam er reeds een massa volk naar Walibi. Het nieuwe Walibi spreekt de mensen duidelijk aan. De reacties zijn unaniem: Walibi rocks! Deze zomer schakelt Walibi nog een tandje hoger en voert het ritme op: more music, more fun!

Gedurende de 5 zomernocturnes zorgt Walibi bovendien voor een primeur : VITA DRAKOVITZ zal voor het eerst live verschijnen!

De muzikale zomer van Walibi

Tijdens de zomer van 2011 zullen Walibi en Squad hun "Music Battle" opvoeren in het Waverse pretpark : een spectaculaire nieuwe show die iedereen moet gezien hebben.

Walibi is leider van de groep « W.A.B » en zijn tweelingbroer Squad behoort tot The SkunX. Dagelijks duelleren deze 2 bands en gaan ze een regelrechte muzikale strijd aan op het ritme van hun bekende hits ; "Hello World" gezongen door Fibi en "We are The SkunX" gespeeld door Squad en zijn SkunX-bandleden. Daarnaast zijn Walibi en Squad bijna permanent aanwezig in de straten van het park zoevend op hun spectaculaire, swingende quads !

Bovendien spelen deze artiesten ook nog eens in een niet te missen 4D film, genaamd 'Rokken Roll'.

Vier goeden redenen om deze zomer af te zakken naar Walibi.

Nocturnes hosted by VITA : de eerste verschijning van Vita Drakovitz

Dit jaar, een primeur ! VITA DRAKOVITZ, de host van de avond, zal voor het eerst in het echt te beleven zijn. Vita, die de talenten van Walibi en Squad ontdekte, zal op het ritme van bekende hits, de avond 'vurig' maken. De kinderen, groot of klein zullen zingen en swingen op "het Rokken Roll" plein van Walibi.

Elke zaterdag van 15 juli tot 15 augustus zal Walibi open zijn van 10u. tot 23u.

De welbekende zomernocturnes van Walibi worden steeds afgesloten met een spetterend vuurwerk boven de vijver.

40 attracties, shows en Aqualibi -

Terwijl de allerkleinsten pret beleven in het nieuwe Walibi Playland met zijn 10 kinderattracties, zullen de grote kinderen het wellicht naar hun zin hebben in de Dalton Terror of de Vampire. Maar de 2 toppers van deze zomer zijn de 2 bekende avontuurlijke waterattracties : Radja River en Flash Back. Meer dan 40 attracties taan de bezoekers op te wachten.

Vele bezoekers zullen hun daguitstap verlengen met een bezoek aan het splinternieuwe Aqualibi (aan halve prijs voor Walibi bezoekers) : 8 nieuwe glijbanen en een nieuwe kinderzone en de onvermijdelijke Rapido.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel