Politie Amsterdam-Amstelland

Een van de overvallers Brinks is gewond geraakt

Een van de overvallers van Brinks op woensdagochtend 29 juni blijkt bij de crash op de A2 van een van de vluchtauto's gewond te zijn geraakt. We zoeken mensen met informatie over een gewonde man die geen plausibele verklaring heeft voor zijn verwondingen.

Hulp nodig bij overstappen
De gewonde overvaller moest bij het uitstappen door zijn kompanen uit de gecrashte auto gehaald worden. Hij werd de door hen gekaapte Hyundai i10, voorzien van het kenteken 31-FPH-6, in geholpen.

Geen plausibel verhaal over letsel
De rechercheurs van het onderzoeksteam zijn op zoek naar informatie over deze gewonde overvaller. Hierbij doen wij een beroep op een ieder die na vijf uur in de ochtend op woensdag 29 juni bekend is met informatie over een gewonde man. Deze kan zich in het zuiden van het land bij een ziekenhuis of arts gemeld hebben. De oproep gaat ook uit naar de mensen die in België wonen. Het kan natuurlijk ook zijn dat er mensen zijn die iemand kennen die gewond is geraakt zonder dat die professionele zorg heeft gekregen en die niet een plausibel verhaal heeft over zijn opgelopen letsel.

Heeft u informatie?
Mensen die informatie hebben over de gewonde overvaller of de overval zelf worden verzocht contact op te nemen met het rechercheteam via 020-559220 of vanuit België via 0031205592200.

Eerdere berichten
30-06-2011 Politie zoekt gekaapte vluchtauto
29-06-2011 Overval op geldvervoersbedrijf Zuidoost


____________________