Landstede

Inspirerend nieuw cursusaanbod Libelle Academy nu ook in Zwolle

Landstede Sportcentrum Zwolle en Libelle Academy slaan de handen ineen. Vanaf
1 juli opent de nieuwste Libelle Academy-leslocatie met het inspirerende cursusaanbod in het moderne sportcentrum in Zwolle. Geïnteresseerden uit Zwolle en omgeving kunnen over een breed scala aan boeiende onderwerpen leren met plezier. Fotos bewerken is één van de creatieve cursussen. Daarin krijgen deelnemers tips en trucs om eenvoudig met een computerprogramma de ideale foto te realiseren. Een foto is daarna nooit meer mislukt.

Met het thema online & digitaal haakt Libelle Academy in op de behoefte van vrouwen hun kansen in de online-wereld te leren kennen.

Zo kunnen vrouwen de beginselen van het website bouwen leren, krijgen zij tips en adviezen bij het schrijven van blogs en webteksten en leren zij de ins en outs van online netwerken.

De nieuwe cursus Make-over voor je huis is een voorbeeld van leren met plezier in typische Libelle-sfeer, waarbij vrouwen creatieve en praktische ideeën krijgen om het huis gezellig te maken.

Landstede wil graag talenten bij mensen, jong of oud, ontwikkelen. Libelle Academy maakt informeel leren toegankelijk voor een brede groep mensen. Dat is een perfecte combinatie, aldus Jan Kroon, rector Talentstad van het Landstede Sportcentrum.

Franska Stuy, hoofdredacteur van Libelle, vult aan: We zijn er trots op dat Libelle Academy nu ook in Zwolle actief is. Leren is leuk, vooral wanneer het mag en niet moet. Samen met Landstede geven we vrouwen de kans zichzelf te ontwikkelen op een ontspannen en informele manier.

De Libelle Academy cursussen en workshops gaan per september van start en worden gegeven in het Libelle Academy-lokaal in het Landstede Sportcentrum aan de Hogeland 10. Inschrijven kan vanaf 1 juli.

Over Libelle Academy
Libelle Academy staat voor eigentijds leren voor je plezier, via cursussen of workshops in het land of thuis online.

Libelle Academy heeft het vertrouwde en warme Libelle-gevoel, met dezelfde praktische inslag. Libelle Academy geeft de cursussen en workshops op tien verschillende locaties verspreid over heel Nederland: Zwolle, Amsterdam, Haarlem, Heerlen, Oss, Venlo, Hengelo, Delft, Groningen en Utrecht.

De workshops duren een dagdeel van drie uur en de cursussen drie dagdelen van twee uur. Online leren kan 90 dagen gevolgd worden. Het lesgeld start vanaf 32,95.

Inschrijven kan op libelleacademy.nl of door te bellen met de Libelle Academy Klantenservice op 0900-556 55 555 (0,10/min.). Libelle Academy is een initiatief van Sanoma Media Netherlands.