Watersportverbond - KNWV

Doe mee aan de NK windsurf op de Grevelingendam

woensdag 15 juni 2011

Tijdens de Yogho!Yogho! NK windsurf stop op de Grevelingendam, op 2 en 3 juli, worden er gratis windsurfclinics gegeven. Wil jij zelf of heb je nog familie of vrienden die graag willen leren surfen geef je dan snel op voor een gratis surfclinic. De clinics zullen op zowel de zaterdag als de zondag worden aangeboden.

Je kunt op de dag zelf informeren naar de clinics, maar wil je zeker zijn van een plek, geef je zelf of familie en vrienden dan van te voren op. Voor degene die wel al kunnen surfen maar het NK te hoog gegrepen vinden organiseren wij een amateur slalomwedstrijd. Deze wedstrijd zal op de zaterdag worden gehouden. Inschrijven kan vooraf via coen@exventure.nl maar ook op de dag zelf. Deelname aan de wedstrijd kost ⬠30,- maar is inclusief een OXBOW T-SHIRT en een BBQ!

BBQ
Tijdens het NK zullen diverse windsurfmerken aanwezig zijn om hun nieuwste materialen te showen. Er zal ook een BBQ worden georganiseerd bij paviljoen Meerzicht. De BBQ zal op de zaterdagavond (2 juli) worden georganiseerd. Deelnemers van het NK, BK, en de BIC techno Challange kunnen zichzelf en hun aanhang opgeven voor de BBQ. De kosten voor de BBQ bedragen ⬠14 p.p.