Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 27-06-2011

Televisie
YOLANTHE OP 3
Uitzending zondag 3 juli
Nederland 3 - 21.45 uur

SYLVIE VAN DER VAART EN GERARD BUTLER
IN YOLANTHE OP 3

In YOLANTHE OP 3 van zondag 3 juli heeft Yolanthe een uitgebreide ontmoeting met Sylvie van der Vaart. Het openhartige gesprek vindt plaats in Las Vegas, waar Sylvie vorige week voor de tweede keer trouwde met haar man Rafael van der Vaart. Het portret wordt afgewisseld met beelden van een eerder opgenomen gesprek in Madrid, de vorige woonplaats van Sylvie en Rafael.

En in Malibu is Yolanthe te gast in het strandhuis van acteur Gerard Butler. Hij speelt in de ene na de andere blockbuster en scoort daarnaast al jarenlang hoge noteringen in de 'sexiest-man-alive'-ranglijsten.

YOLANTHE OP 3 is een 'new generation-versie' van de succesvolle TROS TV Show. In het programma portretteert Yolanthe wekelijks een keur aan (inter-)nationale prominenten. Op eigenzinnige wijze schetst ze een beeld van haar beroemde gasten uit de wereld van entertainment, sport, muziek en film. Bij de selectie van de hoofdpersonen staat voorop dat ze door hun bijzondere talent iets hebben weten te bereiken waar de meeste jongeren van dromen.

Voor meer informatie: www.tros.nl/yolantheop3



Ingezonden persbericht