Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Gospelveteraan Matthew Ward geeft drie unieke concerten in Zelhem

Gospelveteraan Matthew Ward van 2nd Chapter of Acts geeft drie unieke concerten op 3, 6 en 9 juli op vakantiepark De Betteld te Zelhem. Elke avond wordt hij door andere muzikanten begeleid zoals de band ´Hearts United´ onder leiding van Eric Lagerström, zangeres uit Duitsland Deborah Rosenkranz en Daniël John Riedl.

Matthew Ward is een van de grondleggers van de hedendaagse gospelmuziek en behoort tot de ´Gouwe Ouwe´ gospelveteranen. In de jaren zeventig toen Matthew nog een tiener was, kwam hij samen met zijn zusje Nelly bij hun oudere zus Annie wonen omdat hun ouders waren overleden. Zo ontstond het unieke geluid van de 2nd Chapter of Acts. Matthew viel al op vanwege zijn bijzonder mooie stemgeluid en de onnavolgbare ´haaltjes´ waarmee hij iedereen altijd weer kippenvel bezorgde.Na het uiteenvallen van de 2nd Chapter of Acts in 1988, is Matthew Ward als solo-artiest verder gegaan.

Matthew Ward is door zijn muziek en wie hij is en wat hij heeft meegemaakt een feest om live mee te maken. De Betteld is dan ook bijzonder trots dat Matthew Ward naar Zelhem komt voor deze Praise & Worship concerten. Het geluid van zijn stem is onnavolgbaar en onvergelijkbaar.

Kaarten zijn ¤ 10,00 per stuk en zijn aan de deur verkrijgbaar. De concerten beginnen alledrie om 20.00 uur. Iedereen is deze avonden van harte uitgenodigd op Aaltenseweg 11 in Zelhem. --

Met vriendelijke groet,

Erika Haisma
Hoofd marketing

Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld
Aaltenseweg 11
7021 HR Zelhem
T 0314-627200
F 0314-627299
www.betteld.nl

Ben je tussen 12 en 22 jaar? Kom dan deze zomer naar de jongerenweken Royal Adventure. Klik hier voor opgave!

Maandag van 9.30 - 17.00 uur werkzaam op kantoor;
de rest van de week vanuit huis.

Van 6 t/m 25 juli ben ik op vakantie.