Ingezonden persbericht


New York, New York voor Frank In Person!

Frank In Person vertrekt 3 juli naar New York met de MS Rotterdam. Frank, geboren en getogen in Rotterdam, treedt 9 dagen lang, iedere avond als gastartiest op tijdens de jubileumcruise 'Klassieke Overtocht' van Holland America Line. Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat deze historische overvaart voor het laatst werd uitgevoerd.

Deze cruise begint in Rotterdam, naast het voormalig hoofdkantoor van HAL, en vaart via Southampton (Londen) naar New York. Frank in Person zal daarna nog enige tijd in New York verblijven om daar verschillende optredens te verzorgen.

Frank is dé Nederlandse Frank Sinatra impersonator. Zijn warme stemgeluid en perfecte timing zijn ongeëvenaard. Frank In Person brengt een indrukwekkende hommage aan Frank Sinatra.

Cliff Stark, jarenlang trombonist van Sinatra in Las Vegas, zei onlangs over Frank In Person: "This Dutch singer is amazing ! That's as close as anyone else I've heard !"

Het succes van Frank In Person is velen niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft Frank opgetreden op verjaardagen en bruiloften van bijvoorbeeld Ivanka Trump, Jaap van Zweden, Reinout Oerlemans en Armin van Buuren.