Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zondag 3 juli 2011: Dutch National Triumph Day

In afwijking tot voorgaande jaren organiseert Club Triumph Holland in 2011 Dutch National Triumph Day op zondag 3 juli. Maar wel opnieuw op de zeer sfeervolle locatie: Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Mariënwaerdt is een particulier landgoed van ruim 900 hectare gelegen in de Betuwe, in de kom van de rivier de Linge, tussen de dorpen Beesd, Tricht, Deil en Enspijk in de gemeente Geldermalsen. Prima bereikbaar via de A2, afslag 14 Beesd.

Vorig jaar hebben maar liefst 400 voertuigen, voornamelijk klassiekers, het evenement bezocht en de aantallen worden elk jaar groter. Niet alleen Triumph's of Standard's zijn welkom, ook andere op Triumph techniek gebaseerde klassiekers vinden een plaatsje op het klassiekerterrein. Met de aanwezigheid van de zusterclubs, TR Club Holland, Triumph Spitfire Club en Stag Club Nederland, belooft het wederom een gezellige dag te worden. DNTD 2011 begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Meer dan alleen een ontmoetingsplaats. Niet alleen voor mannen. DNTD is niet alleen maar een ontmoetingsplaats. Zo wordt er weer een toerrit in deze zeer fraaie regio uitgezet. Daarnaast zullen onderdelenleveranciers hun opwachting maken en zijn allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto's, brochures, boeken etc. aanwezig, waardoor niet alleen manlief een leuke dag heeft maar DNTD een uitje kan worden voor het gezin. De regelmatige optredens van een live-band zullen de sfeer verder vergroten. Bovendien leent Mariënwaerdt zich prima voor een mooie wandeling op het landgoed en te genieten van de heerlijke sfeer. Onderdeel van het dagprogramma is het DNTD Concours waarbij de meest bijzondere Triumph of Standard gekozen zal worden. Er is een indeling in diverse klassen zodat elke Triumph kans maakt verkozen te worden. Vooraf aanmelden voor het Concours kan via de website www.triumph.nl; ook niet-CTH leden zijn uiteraard welkom.

CTH 35 jaar jong
In 2011 viert Club Triumph Holland haar 35e verjaardag. Op DNTD zal in het kader staan van deze gebeurtenis. Maar niet alleen CTH is jarig, ook de modellen TR4 (50 jaar), GT6 (45 jaar) zullen met een 'special treat' worden ontvangen. Deze modellen krijgen iedere een apart gedeelte op het showterrein, met een eigen competitie binnen het DNTD Concours. Daarnaast zal aandacht worden gegeven aan de overige jarige modellen Roadster (65 jaar), TR3b (50 jaar), Dolomite 1300 (45 jaar) en Acclaim (30 jaar).

Entree

De entreekosten voor leden van een Triumph club bedragen slechts E 5,00 per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Niet-leden betalen E 7,50. Alle bezoekende auto's krijgen in elk geval een informatietasje met een fraai rallyschild, een programmaboekje en meer.