Zumbamarathon op het dek van de Scheveningse pier


Zon Zee Zumba. Begin de vakantie in stijl. Kom lekker Zumba beleven op de pier van Scheveningen. Eerst zweten en daarna gezond eten bij van der Valk op de pier. Terwijl je KIKA (kinderenkankervrij) ondersteunt.

DEN HAAG, SCHEVENINGEN, 20110623 -- Op zondagmiddag 3 juli en 17 juli organiseert Krachtigengezond.nl een Zumba marathon op de Scheveningse pier van 14.30 uur tot 16.30 uur. Van de opbrengst gaat een deel naar het goede doel KiKa (Kinderen Kankervrij www.kika.nl). Kaarten bestel je www.krachtigengezond.nl

Wat is zumba en waar komt de naam zumba vandaan?

Zumba is een Latijns- Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch leuk en effectief fitnesssysteem van dansen zoals, de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, dat betekent snel bewegen en lol hebben. Zumba kent geen moeilijke pasjes of ingewikkelde choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van lekker bewegen op swingende muziek houdt. Je komt er zeker ontspannen vandaan. Zumba moet je echt beleven! 

Uniek op de pier in Scheveningen

En wat is een geschiktere plaats dan op de pier aan het strand, met de zon, swingende muziek met een vakantiegevoel en daarna lekker gezond eten tijdens een lunch buffet in het restaurant van van der Valk op de pier in Scheveningen. 

Goede doel: KiKa (Kinderen Kankervrij)

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Het geld wordt gebruikt voor onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Praktische informatie

Zondagmiddag 3 en 17 juli 2011. Toegangsprijs is € 28,- voor volwassenen en € 17,- voor kinderen tot 12 jaar. Mocht het gaan regenen dan is er een grote zaal gereserveerd bij van der Valk op de pier. Dus met of zonder regen onze Zumba marathon party gaat gewoon door. Tijd: 14.30 – 16.30 uur. Koop je kaarten op www.krachtigengezond.nl op=op.





Ingezonden persbericht