Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 24 mei 2011

DE KLUSJESMANNEN TIKKEN 'M WEER AAN

SANDER EN RÁMON KLAREN KLUSSEN TIJDENS VAKANTIEBAANTJES

Tik 'm aan ouwe! Er wordt al flink gespeculeerd op internet over een mogelijke terugkomst van De Klusjesmannen. Vandaag is de bevestiging: De Klusjesmannen zijn terug en storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen knappen de kutklussen op: ze verzorgen een zakenlunch in een groot hotel, scheppen stront op de boerderij, organiseren een kinderfeestje in een pretpark en helpen bejaarden. Als steun voor alle jongeren die weer uitkijken naar een zomer vol verschrikkelijke vakantiebaantjes, gaan De Klusjesmannen hard aan de slag om deze plekken voor de kijker te beoordelen. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. De Klusjesmannen is vanaf zondag 3 juli om 21:15 uur te zien bij BNN op 3.

Tijdens Serious Request 2010 debuteerden Sander en Rámon als De Klusjesmannen voor het goede doel. Dat beviel zo goed dat ze terugkomen in acht spiksplinternieuwe afleveringen. Rámon: "Top om weer een vakantiebaantje te hebben! Ik heb nog zweetvlekken van de vorige vakantiejob in mijn overhemd!" Sander: "Ik heb er ontzettend veel zin in, jammer dat het met Rámon is."

Kun je niet wachten op de eerste aflevering? Op http://sites.bnn.nl/page/klusjesmannen zal elke dag een nieuw fragmentje te zien zijn. Daarnaast geeft de site een overzicht van de meest genoemde vakantiebaantjes en staat het stampvol klusjesfeiten. Houd de site in de gaten en spot de klusbus in het land!




Ingezonden persbericht