Politie Gelderland-Midden

Arnhemmer aangehouden met speed

Publicatiedatum: 3-7-2011 10:41:37

ARNHEM - Een portier van een horecagelegenheid aan de Lutherstraat in Arnhem heeft in de nacht van zaterdag op zondag 3 juli 2011 een 23-jarige Arnhemmer overgedragen aan de politie op verdenking van harddrugsbezit.
De verdachte had een zakje met daarin een poederachtige substantie bij zich. Hij werd aangehouden en voor verhoor ingesloten in het politiebureau. Onderzoek wees uit dat het om 3,7 gram speed ging. (2011077559-mw)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---

Verdachten aangehouden voor openbare dronkenschap
Publicatiedatum: 3-7-2011 10:41:07

ARNHEM - De politie heeft dit weekend afzonderlijk van elkaar drie verdachten aangehouden voor openbare dronkenschap.

Een 44-jarige Arnhemmer zou rond middernacht hard op de ramen van een pand aan de Remisestraat in Arnhem hebben geslagen. De man zei dat hij in contact wilde komen met een bekende van hem die in het pand was. De politie vroeg de man te vertrekken, maar daaraan gaf hij geen gehoor. Omdat de Arnhemmer onder invloed van alcohol verkeerde werd hij aangehouden voor openbare dronkenschap. De verdachte is zaterdagochtend met een bekeuring op zak in vrijheid gesteld. (2011077160-mw)

Rond hetzelfde tijdstip werd een 16-jarige Arnhemmer aangehouden op de Steijnstraat, nadat hij op de Apeldoornseweg tegen een geparkeerde auto zou zijn gefietst. De eigenaar van de auto had de jongeman even verderop aangehouden en de politie gewaarschuwd. De jongen was door de botsing gewond geraakt in zijn gezicht en moest daarvoor behandeld worden in het ziekenhuis. De jongeman wilde zijn ouders niet bellen en reageerde agressief. De agenten vermoeden alcoholgebruik en hielden hem aan voor openbare dronkenschap. De Arnhemmer verzette zicht tegen zijn aanhouding en zou een agent hebben geslagen. Uiteindelijk werd hij toch afgevoerd. Hij is een nacht ter observatie in het ziekenhuis verbleven en de volgende dag verhoord door de politie, waarna hij weer naar huis kon. (201107715-mw)

In de nacht van zaterdag op zondag 3 juli is een 24-jarige Arnhemmer aangehouden, nadat hij zich herhaaldelijk vervelend gedroeg in het Arnhemse uitgaanscentrum. De man was uit een horecagelegenheid aan het Jansplein gezet vanwege zijn vervelende gedrag. Daarop zou hij de portier hebben uitgescholden, niet veel later misdroeg hij zich ook in de Varkensstraaat. Agenten hielden hem aan in de Lutherstraat op verdenking van openbare dronkenschap. Hij is zondagochtend na verhoor in weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.(2011077181-mw)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---