Politie Zeeland


---

1079-2011 Aanhouding wegens diefstal, Middelburg
Zaterdagavond rond 23.30 uur is een 18-jarige man uit Middelburg aangehouden wegens diefstal.
De man wordt ervan verdacht op zaterdag 28 mei j.l., toen hij in een woning aan de Koestraat in Middelburg op bezoek was bij een bekende, een spelcomputer te hebben weggenomen. Hij is in verzekering gesteld.

1080-2011 Vrouw aangehouden wegens mishandeling, Vlissingen
In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.15 uur is een 32-jarige vrouw uit Vlissingen, aan het Bellamypark in Vlissingen, aangehouden wegens mishandeling.
Kort daarvoor kreeg de vrouw ruzie met een onbekend gebleven persoon in een café aan het Bellamypark. Een 31-jarige man uit Vlissingen, die tussenbeiden kwam om de ruzie te sussen, beet de 32-jarige vrouw in zijn hand. De vrouw is gehoord en met een dagvaarding op zak in vrijheid gesteld.

1081-2011 Aanhouding in Domburg
In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.10 uur is een 33-jarige man uit de gemeente Veere, aan de Singel in Domburg, aangehouden.
Bij een opstootje aan de Stationsstraat in Domburg richtte de man zich tegen de politieagenten toen zij enkele personen aanspraken en de boel probeerden te sussen. De 33-jarige man duwde één van de agenten en pakte een agent bij de keel. Ook bedreigde hij agenten. Toen de man op enig moment ten val kwam schopte hij een agente in het gezicht.

1082-2011 Openlijke geweldpleging goederen, Domburg
In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.20 uur zijn, aan de Singel in Domburg, vier mannen uit de gemeente Veere (21, 24, 25 en 27 jaar oud) aangehouden wegens openlijke geweldpleging tegen goederen.
Kort daarvoor zagen surveillerende agenten het viertal lopen op de Singel. Door één van hen werd er aan een lantaarnpaal geschud zodat deze uitging. Hierop zijn de vier mannen aangehouden. Bij verhoor bekende de 25-jarige man dat hij aan de lantaarnpaal had geschud. Hierop is het viertal in vrijheid gesteld; de 25-jarige man met een bekeuring op zak.

1083-2011 Aanhouding wegens vernieling, Goes
Vrijdagavond rond 23.40 uur is een 34-jarige man uit Goes, aan de Westsingel in Goes, aangehouden wegens vernieling.
De man wordt ervan verdacht aan de Couwervestraat auto's te hebben bekrast. Ook zou hij aan de Evertsenstraat tegen een tuinhekje hebben getrapt. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.