Gemeente Zoetermeer

Reis om de wereld op VrijeTijdsCentrum Voorweg

wereldbol
VrijeTijdsCentrum (VTC) Voorweg staat in de zomervakantie, van maandag 4 juli tot en met zaterdag 13 augustus, in het teken van 'reis om de wereld in 35 dagen'! Kinderen tussen de vier en twaalf jaar staat een 'reis om de wereld' knutselprogramma te wachten. De hele zomervakantie beleven kinderen een nieuw reisavontuur in zes verschillende werelddelen! Ze brengen in de eerste week een bezoek aan Azië in het 'Verre Oosten' en maken onder andere Chinese maskers. Vervolgens maken ze een tussenstop in Australië en knutselen ze krokodillen en bakken broodjes boven het vuur. Het eindpunt van de reis is Europa, waar de toren van Pisa en Spaanse waaiers maken op het programma staan.

Kinderen kunnen ook op het buitenterrein hutten bouwen, skelteren, voetballen of springen op het luchtkussen. Voor de sportieve kinderen is er elke dag een sport van de dag: van pannakooi tot basketbal- en hockeytoernooien.

VTC Voorweg is in de zomervakantie open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot en met 16.00 uur.

Slaapnacht 'Duizend-en-één-nacht'
Altijd al gedroomd van slapen in een sprookjesachtige sfeer? Op vrijdag 5 augustus is VTC Voorweg omgetoverd tot de betoverende wereld van het sprookje Duizend-en-één-nacht. Kinderen beleven een spannend avontuur samen met Aladdin, Jasmine en Ali Baba en de veertig rovers!

De slaapnacht begint om 17.30 uur met een maaltijd. Dan volgt er een spannend avondprogramma met toneel, speurtochten, diverse spelletjes en een avondspel. Zaterdagochtend 6 augustus sluiten we af met een 'Duizend-en-één-nacht'-ontbijt tot 10.00 uur. Iedereen tussen de zes en twaalf jaar is van harte welkom!

De entree bedraagt EUR 7,50 per kind (ook voor kinderen met een jaarabonnement via de ZoetermeerPas). Inschrijven voor de slaapnacht kan bij VTC Voorweg tot donderdag 4 augustus. Zaterdag 6 augustus is VTC Voorweg gesloten voor gewone bezoekers.

Zie ook
VrijeTijdsCentra

Te downloaden:
Inschrijfformulier - Slaapnacht duizend-en-een nacht.pdf (145,82 KB)
Programma VTC Voorweg zomervakantie 2011.pdf (3,64 MB)