RTL Group

Material girls nemen afscheid van luxe in RTL 5-serie 'You're Cut Off'

Een leven zonder valet parking, een huishoudster en een kok is voor de meeste mensen de normaalste zaak van de wereld. De negen jonge vrouwen uit de Amerikaanse realityserie Youre Cut Off, vanaf maandag 4 juli te zien bij RTL 5, kunnen zich echter niet voorstellen dat ze helemaal alleen moeten parkeren, schoonmaken en koken. Toch is dit de harde realiteit als ze hun luxe bestaan voor acht weken verruilen voor het leven van de gewone Amerikanen. Uiteraard is dit niet hun eigen keus, maar die van hun familieleden, die het hoog tijd vinden dat de material girls eens een reality check krijgen.

Onder leiding van coach Laura Baron gaan de prinsesjes back to basic in een poging eindelijk zelfstandig te worden. Ze leren hoe het is om zelf de handen uit de mouwen te steken in plaats van orders uit te delen. Natuurlijk is dit even wennen voor de meiden en de spanningen in de groep lopen dan ook hoog op. Zal het coach Laura lukken om de verwende dames in te laten zien dat er meer in het leven is dan shoppen, mani-pedis en de laatste must haves?

Uitzending RTL 5: vanaf maandag 4 juli wekelijks tussen 22.25 uur en 23.20 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Onderwaater, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718406 of marije.onderwaater@rtl.nl.