Gemeente Leusden

Nachtelijke afsluitingen A28

kaartje A28

In de nachten van 4 tot en met 9 juli, 11 tot en met 16 juli en 18 tot en met 23 juli is de A28 tussen knooppunt Hoevelaken en Leusden-Zuid (afrit 6) in beide richtingen afgesloten. De afsluitingen zijn steeds van 22.00 uur tot 05.00 uur. Houd rekening met omleidingsroutes en een langere reistijd.

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit ter voorbereiding van de verbreding van de A28. Er worden barriers op de weg aangebracht, zodat er verschoven en versmalde rijbanen ontstaan. Gedurende deze werkzaamheden is de de A28 in de nacht afgesloten. In de nachten van het weekeinde (zaterdag- en zondagnacht) is de A28 tussen knooppunt Hoevelaken en afrit Leusden-Zuid wel open.

Om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken is er voor gekozen deze werkzaamheden in de nacht uit te voeren. Tijdens de werkzaamheden in de nacht moet het verkeer rekening houden met omleidingsroutes en een langere reistijd.

Omleidingsroutes

Verkeer vanuit en naar Amersfoort/Leusden en omgeving


* Lokaal verkeer vanuit en naar Amersfoort en Leusden wordt lokaal omgeleid.

* De oprit Leusden-Zuid naar de A28 richting Utrecht is open.

Verkeer vanuit Amsterdam/Apeldoorn/Zwolle en Utrecht


* Verkeer richting Utrecht wordt omgeleid via A1/A27.
* Verkeer vanuit de richting Utrecht wordt ook omgeleid via de A27 en A1.

* Voor verkeer vanuit Amsterdam is de verbindingsweg van de A1 naar de A28 afgesloten.

* Voor verkeer vanuit Apeldoorn is de verbindingsweg van de A1 naar de A28 afgesloten.

* Voor verkeer vanuit Zwolle is de A28 bij knooppunt Hoevelaken afgesloten.

Gele borden geven de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden uitgesteld worden.

Meer informatie?

Rijkswaterstaat doet er alles aan om de hinder en de overlast te beperken en het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen. Voor meer informatie over de wegaanpassing kunt u kijken op www.rijkswaterstaat.nl/A28 of via de gratis informatielijn 0800-8002 (ma t/m zo, 06.00 - 22.30 uur, gratis)