Politie Rotterdam Rijnmond

Aangifte via 3D nu ook op politiebureau Zaagmolenstraat

Datum publicatie: 23-06-2011 14:59

Met ingang van 4 juli gaat politiebureau Zaagmolenstraat in Rotterdam via 3D-Teleservice de aangiftes opnemen.

Bij 3D-Teleservice heeft de aangever via een driedimensionaal televisiebeeld persoonlijk contact met een politiemedewerker op een andere locatie. Door deze nieuwe werkwijze kan de politie burgers snel en efficiënt helpen. Er blijft meer tijd over voor de andere politietaken én het bureau kan langer open blijven.

Bent u slachtoffer van een strafbaar feit? Doe hiervan altijd aangifte. Uw informatie is essentieel bij het opsporen van de daders en draagt bij aan de politie-inzet in dat gebied.
Aangifte doen kan op verschillende manieren. Welke manier u kiest, hangt af van uw persoonlijke situatie en het strafbare feit waarvan u aangifte wilt doen. In de meeste gevallen kunt u snel en gemakkelijk aangifte doen via internet http://www.politie-rotterdam-rijnmond.nl of telefonisch via 0900-8844 (lokaal tarief). Als er sprake is van geweld dient u altijd persoonlijk aangifte te doen op een politiebureau. Wij raden u aan om van te voren een afspraak te maken via 0900-8844. Op http://www.politie-rotterdam-rijnmond vindt u een overzicht van alle politiebureaus en de openingstijden.