Kamer van Koophandel

Inloopbijeenkomsten bestemmingsplannen bedrijventerreinen

maandag 27 juni 2011

Op 4 juli en 12 juli in Woerden en 6 juli in Harmelen

Voor de bedrijventerreinen Barwoutswaarder, Polanen en Putkop alsmede Middelland en Honthorst in Woerden zijn nieuwe bestemmingsplannen in de maak. Om ondernemers hierover goed te informeren organiseren de KvK Midden-Nederland, de gemeente Woerden, de Ondernemerskring Woerden en Ondernemend Harmelen inloopbijeenkomsten op resp. maandag 4 en woensdag 6 juli (Barwoutswaarder, Polanen en Putkop) en dinsdag 12 juli (Middelland en Honthorst).

Met de nieuwe plannen vervangt de gemeente een aantal verouderde bestemmingsplannen. Het is niet de bedoeling om in deze bestemmingsplannen grote wijzigingen door te voeren, maar om de bestaande situatie vast te leggen. Wel is in Barwoutswaarder een nieuwe uitrit voor het afvalbrengstation op de Hollandbaan opgenomen. Op Barwoutswaarder West heeft de gemeente enkele wijzigingsbevoegdheden opgenomen. Hiermee kunnen de laatste braakliggende terreinen in de toekomst worden ontwikkeld tot een bedrijfsbestemming.

Op de bijeenkomsten kunnen ondernemers zien wat er over hun bedrijfslocatie in het plan staat. Ondernemers kunnen eventuele fouten of andere opmerkingen tijdens de bijeenkomst doorgeven aan de gemeente. Belangrijke zaken om op te letten zijn onder meer het bebouwingspercentage en de bouwhoogte. Medewerkers van de KvK zijn aanwezig voor een toelichting en om vragen te beantwoorden.

De plannen liggen ter inzage van 23 juni tot en met 3 augustus 2011 (Barwoutswaarder, Polanen en Putkop) en van 30 juni tot en met 10 augustus 2011 (Middelland en Honthorst).

Informatie en aanmelden

Belangstellenden kunnen op maandag 4 juli van 16.30 tot 19.00 uur (voor Barwoutswaarder, Polanen en Putkop) en op dinsdag 12 juli van 15.30 tot 18.00 uur (voor Middelland en Honthorst) terecht in het Stadhuis, Blekerijlaan 14 in Woerden. Op woensdag 6 juli van 15.30 tot 18.00 uur is er een inloopbijeenkomst in het Wapen van Harmelen, Dorpsstraat 14 in Harmelen. Graag vooraf aanmelden bij Peter Ewalts (KvK Midden-Nederland): E. peter.ewalts@kvk.nl, T. 030-2396619.

Bron: KvK Midden-Nederland