Gemeente Cranendonck


Werkzaamheden 'de Branten' en 'Damenweg/Molenheide'

Vanaf 4 juli worden de fietspaden aan De Branten en bij de Damenweg/Molenheide voorzien van een nieuwe asfaltlaag.

Onderhoud fietspaden De Branten
Aan beide fietspaden naast de Branten, de fietspaden tussen Gastel en Soerendonk, wordt vanaf maandag 4 juli onderhoud verricht. De werkzaamheden duren naar verwachting ca. 2 weken. De planning is dat tussen 4 en 8 juli onderhoud wordt verricht aan het vrijliggende fietspad vanaf Soerendonk richting Gastel en vanaf 11 tot 15 juli aan het vrijliggende fietspad vanaf Gastel richting Soerendonk. Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt van de fietspaden gerepareerd en voorzien van een nieuwe deklaag. De bestaande inritten worden hierna aangepast aan de nieuwe hoogte van de fietspaden. Tijdens de werkzaamheden wordt het fietsverkeer met bebording omgeleid naar het fietspad aan de overzijde van de rijbaan en is hier tijdelijk een fietspad voor verkeer in twee richtingen.

Onderhoud Damenweg en Molenheide Soerendonk
Aan de asfaltgedeelten van de Damenweg (gedeelte tussen de Dorpsstraat en de Goorstraat)
en de Dorpsstraat/Molenheide (gedeelte tussen de Damenweg en Kluttershoek) wordt vanaf maandag 4 juli onderhoud verricht. Naar verwachting duren de werkzaamheden
ca. 2 dagen. Tijdens de werkzaamheden worden de bovenlagen van de rijbanen weggefreesd en voorzien van nieuwe asfaltdeklagen. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid met bewegwijzering.