CDA


Ruth Peetoom bezoekt Groningen
woensdag 29 juni 2011
Ruth Peetoom was tijdens haar verkiezingscampagne en als kersverse partijvoorzitter al een dag in Groningen. Op 4 juli a.s. brengt zij in het kader van haar oriëntatie als landelijk partijvoorzitter van het CDA een hernieuwd bezoek aan Groningen met als doel te horen wat er leeft en speelt onder de CDA leden en zich ook inhoudelijk te oriënteren om zo de koers van de partij te kunnen bepalen.Â

Op 4 juli zal zij daartoe een tweetal werkbezoeken, in het kader van de ontwikkelingen aan de onderkant van de arbeidsmarkt, brengen. Daarbij zijn provinciale vertegenwoordigers aanwezig om een toelichting te geven. Ook staat er een ontmoeting gepland met vertegenwoordigers van de CDA-Statenfractie.

Het bezoek van Ruth Peetoom wordt âs avonds afgesloten met een Algemene Ledenvergadering waarin zij nader wil kennismaken met de aanwezigen en een toelichting wil geven op de ontwikkelingen in de partij en de actuele situatie. Voor deze Algemene Ledenvergadering zijn behalve de leden ook andere belangstellenden welkom.

De Algemene Ledenvergadering wordt gehouden in het ât Gorechthuis, Hortuslaan 1, 9751 BE Haren en begint om 20.00 uur.