Gemeente Leidschendam-Voorburg



* Nieuws 2011

Tijdelijk gewijzigd tramverkeer tram 2 en 6

21 juni 2011 - Vanaf maandag 4 juli zijn er in Leidschendam op drie plaatsen werkzaamheden aan het tramspoor. Tijdens de werkzaamheden rijdt er geen tram. Bij de aansluiting van de Prinsensingel op de Heuvelweg/Graaf Willem de Rijkelaan wordt de passage voor het autoverkeer geëgaliseerd. De tramhalte Kastelenring en de keerlus Dillenburgsingel met halte worden aangepast zodat er bredere trams op kunnen rijden. De Heuvelweg is bij de aansluiting met de Prinsensingel afgesloten voor verkeer richting Leidsenhage. Het werk duurt uiterlijk tot begin september.

Gevolgen tramreizigers
Van zaterdag 2 juli tot en met 22 augustus keert tramlijn 2 bij MCH Antoniushove. Tramlijn 6 heeft als eindpunt het Aegonplein in Mariahoeve (Den Haag) en rijdt dan niet door Leidschendam en Voorburg. Tussen het Aegonplein en de Dillenburgsingel rijdt vervangend busvervoer.

Gevolgen wegverkeer
Voor verkeer uit de Graaf Willem de Rijkelaan richting Leidsenhage is er een omleiding via de Prinsensingel en de Noordsingel. Fietsers worden omgeleid via het Fluitpolderplein.