Gemeente Medemblik


-

-

4 juli afscheid waarnemend burgemeester Theo van Eijk, 7 juli installatie nieuwe burgemeester Frank Robbert Streng

Op maandag 4 juli neemt waarnemend burgemeester Theo van Eijk afscheid en op 7 juli wordt Frank Robbert Streng als nieuwe burgemeester geinstalleerd.

Op maandag 4 juli neemt waarnemend burgemeester Theo van Eijk persoonlijk afscheid Alle inwoners van de gemeente Medemblik zijn tussen 19.30 en 22.00 hartelijk welkom op de receptie in het gemeentehuis in Wognum. Voorafgaand aan de receptie is er een symposium voor genodigden.

Ter ere van het afscheid van burgemeester Van Eijk wordt hem een symposium over sociale veiligheid aangeboden. Dit symposium is rechtstreeks te volgen op de website van de gemeente Medemblik. Tevens wordt dit symposium opgenomen en is later opnieuw te bekijken via de website.

Op donderdag 7 juli wordt de heer Frank Robbert Streng tijdens een buitengewone raadsvergadering geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Medemblik. Dit gebeurt door de Commissaris van de Koningin, de heer Remkes. Deze buitengewone raadsvergadering vindt plaats om 19.30 uur in de raad zaal van het gemeentehuis in Wognum. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Medemblik via (0229) 85 60 00.