Interbrew


Vriendenkring Hertog Jan Café De Keijzer opent haar deuren op 4 juli

Breda, 01 juli 2011 - Op 4 juli zal de burgemeester van Spijkenisse, mevrouw Salet, het eerste glas Hertog Jan tappen in De Keijzer te Spijkenisse. Dit bijzondere Vriendenkring café heeft groots verbouwd en wil graag een gezellige plek zijn waar Spijkenisse en omgeving terecht kan voor puur eten, mooie dranken en veel live optredens. Om 18:00 uur is de aanvang van de besloten receptie en om 18:30 uur zal de officiële opening plaatsvinden. De Keijzer opent 6 juli vanaf 12:00 uur haar deuren voor het publiek.

Hertog Jan meesterbrouwer Gerard van den Broek is trots dat dit Vriendenkring café haar deuren weer opent voor Spijkenisse en omgeving. Dit café ademt Hertog Jan, wat men zelf moet ervaren. Met name aan de inrichting is bijzonder veel aandacht geschonken. Hertog Jan komt hier op een bijzondere wijze in naar voren.

Onderneemster Nelleke Vroombout is een ware ambassadeur van Hertog Jan en vertaalt de kwaliteit van het biermerk door in de entourage en organisatie van De Keijzer.

Op de avond van de officiële opening zal De Keijzer haar gasten laten voorproeven van de variëteit aan smaken van de menukaart, onder het genot van een Hertog Jan pilsener of speciaalbier.

Over De Keijzer
De Keijzer is Vriendenkring Hertog Jan café in Spijkenisse, gevestigd aan de Voorstraat 15 te Spijkenisse en is naast café ook een prachtige locatie voor recepties en ideaal als trouwlocatie. Voor meer informatie: http://www.cafedekeijzer.nl/

Over de Vriendenkring
De Vriendenkring Hertog Jan is in november 2006 opgericht om de brouwer, horecaondernemers en bierliefhebbers samen te brengen om hun gezamenlijke passie voor bier te delen en op optimale wijze te genieten van Hertog Jan. Brouwmeester Gerard van den Broek: De bijzondere sfeer en passie voor bier die de liefhebber kent van onze brouwerij in Arcen brengen we ook over naar de horecazaken van onze leden van de Vriendenkring, zodat de horecagast daar van dezelfde beleving kan genieten. Bijvoorbeeld via het Hertog Jan tapritueel, waarbij de gast zijn glas pils perfect krijgt geserveerd.

Over Hertog Jan
Hertog Jan is niet meer weg te denken uit de Nederlandse biercultuur met zijn pilsener en ruime assortiment speciaalbieren, zoals Hertog Jan Karakter, Weizener en Grand Prestige. Hertog Jan is onderdeel van s werelds leidende brouwerijgroep Anheuser-Busch InBev, in Nederland ook verantwoordelijk voor merken als Jupiler, Dommelsch, Hoegaarden, Leffe en Becks. Zie