Gemeente Blaricum


* Blaricummerweg en Gooyerweg afgesloten vanaf 4 juli


-

Blaricummerweg en Gooyerweg afgesloten vanaf 4 juli


01-07-2011
Aanstaande maandag (4 juli) begint de gemeente Blaricum met de reconstructie van het kruispunt Blaricummerweg - Gooyerweg. Tijdens deze werkzaamheden zijn de Gooyerweg en de Blaricummerweg afgesloten voor al het doorgaand verkeer. De afsluiting is van kracht vanaf 4 juli, 9.00 uur. Als alles volgens planning verloopt, is het vernieuwde kruispunt op vrijdag 15 juli 2011 klaar (mits de weersomstandigheden dit toelaten).

Helaas is het niet mogelijk de werkzaamheden uit te voeren zonder dat weggebruikers daar hinder van hebben. Wij hopen op uw begrip daarvoor te mogen rekenen.

Verkeersmaatregelen
Hieronder vindt u een overzicht van de verkeersmaatregelen tijdens de werkzaamheden aan het kruispunt. Deze maatregelen zijn van kracht vanaf maandagochtend 4 juli 2011, 9.00 uur.

Overzicht tijdelijke maatregelen

* Blariummerweg is afgesloten voor alle verkeer; de landerijen/weilanden zijn voor bestemmingsverkeer via het Oude Dorp bereikbaar.

* Gooyerweg (van Blaricummerweg tot de oprit A27) is afgesloten voor alle verkeer.

* De fietsersoversteek over de Randweg is afgesloten
* Fietsverkeer wordt omgeleid via de Woensberg en Randweg Midden.
* Fietsverkeer vanaf het busstation richting het Oude Dorp kan via de Goyergracht en de Slotweg rijden.

* Autoverkeer van en naar het Oude Dorp wordt omgeleid via Randweg Midden en Huizerweg.

* Links afslaan vanaf de Randweg naar de Blaricummerweg is niet mogelijk.

* De uitvoegstrook op de Randweg richting Gooyerweg is afgesloten.
* Slotweg/Goyergracht zijn afgesloten voor doorgaand verkeer richting Gooyerweg. Voor de overige bestemmingen kan het verkeer wel gewoon van deze wegen gebruik maken.

* Nabij de Theetuin (Meentweg) wordt het verkeer richting Blaricum omgeleid via Te Veenweg Noord en Stachouwerweg (met uitzondering van het landbouwverkeer).

* Landbouwverkeer dat van Eemnes naar de Flevopolder (en v.v.) rijdt, wordt met borden omgeleid.

Informatie
Op de website van de gemeente Blaricum vindt u de meest actuele informatie over de wegwerkzaamheden (http://www.blaricum.nl/).

Heeft u toch nog vragen dan kunt u mailen naar
randweg.blaricum@belcombinatie.nl. Tijdens kantooruren kunt u ook bellen naar de afdeling Aanleg en Beheer van de BEL Combinatie, tel. (035) 7513393.

|