Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Hoogezand-Sappemeer Hengelsporthoofdstad: winnaar vistrip bekend 029, 2011)

Maandag 4 juli 2011 om 15.30 uur reikt wethouder Frans Luijckx de eerste prijs uit aan de heer Bugel, de winnaar van de wedstrijd `win een vistrip naar Hoogezand-Sappemeer' die tijdens de Visma 2011 is gehouden.

De heer Bugel uit Nieuwe Pekela is de gelukkige winnaar van de vistrip. De tweede prijs gaat naar de heer Vielvoye uit Dordrecht. Tijdens de Visma 2011, de grootste hengelsportbeurs van Europa, heeft de gemeente Hoogezand-Sappemeer samen met de VVV HS, kampeerterrein Meerwijck, Hotel Faber en Hengelsport Sappemeer, een wedstrijd georganiseerd. Bezoekers van de stand konden een kaartje invullen en meedingen naar de eerste prijs: een tweedaagse vistrip in Hoogezand-Sappemeer, inclusief twee overnachtingen. De tweede prijs is een ballonvaart boven Hoogezand-Sappemeer.

Hengelsporthoofdstad
Hoogezand-Sappemeer is op 31 maart 2011 op de Visma uitgeroepen tot Hengelsporthoofdstad van het jaar. Met het Zuidlaardermeer, de Gorechtparkvijver en het Winschoterdiep als belangrijkste trekpleisters heeft Hoogezand-Sappemeer aantrekkelijke mogelijkheden voor een breed publiek. De gemeente heeft bovendien een goede
`hengelsportinfrastructuur' door een bloeiend verenigingsleven en vele voorzieningen voor de hengelsporter. De hele titelperiode zal de gemeente Hoogezand-Sappemeer verschilllende activiteiten organiseren die passen bij deze titel.

De prijsuitreiking is op maandag 4 juli om 15.30 uur in de B&W-kamer van het gemeentehuis, Gorecht-Oost 157 in Hoogezand.