RDW

Directie RDW herbenoemd voor 5 jaar

Zoetermeer, 4 juli 2011
Vanaf 1 juli 2011 zijn Johan Hakkenberg, algemeen directeur en Hans van Santen, directeur bedrijfsvoering door de Raad van Toezicht van de RDW opnieuw aangesteld als directie van de RDW. De benoeming geldt voor een periode van vijf jaar.
"Vanwege het uitstekend functioneren van beide heren en gelet op het belang van de organisatie", aldus mevrouw Tineke Netelenbos, voorzitter van de Raad van Toezicht van de RDW. Officieel geldt de benoeming voor vijf jaar, in het geval van dhr. Hakkenberg tot het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd.

De herbenoeming is gebeurd na overleg met de directie zelf, een positief advies van de Ondernemingsraad van de RDW en na afstemming met het ministerie van Infrastructuur & Milieu.

De directie over hun herbenoeming: "Na ruim 15 jaar zien we nog steeds uitdagingen en nieuwe activiteiten die we kunnen oppakken. We hebben veel zin in de komende jaren. Onze nieuwe strategie biedt vele mogelijkheden waar we samen met de RDW-collega's onze schouders onder willen zetten."