ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Rijkswaterstaat onderzoekt tevredenheid opdrachtgevers

4 jul 2011 om 10:45

Rijkswaterstaat heeft de ambitie om in 2012 een toonaangevend opdrachtgever te zijn: een resultaatgedreven, deskundige, vernieuwende en betrouwbare organisatie, waarmee marktpartijen graag samenwerken. Toonaangevendheid meet je af aan wat anderen van je vinden. Daarom meet Rijkswaterstaat, net als vorig jaar, wat opdrachtnemers van het opdrachtgeverschap van Rijkswaterstaat vinden. Rijkswaterstaat heeft het bureau Berenschot opdracht gegeven dit te onderzoeken.

In samenwerking met de brancheorganisaties Bouwend Nederland, Uneto VNI, NL Ingenieurs, Astrin, ICT~Office en de Vereniging van Waterbouwers heeft Berenschot voor Rijkswaterstaat een enquête opgesteld om de mening van opdrachtnemers te peilen. Opdrachtnemers van Rijkswaterstaat ontvangen eind augustus een brief met een code om de enquête online in te vullen.

ICT~Office vindt dit een bijzonder nuttig initiatief en heeft haar medewerking hieraan verleend. ICT~Office vraagt de lidbedrijven die het betreft dan ook om tijd vrij te maken voor deze enquête. Mocht u de brief niet hebben ontvangen, dan hoort ICT~Office dat graag van u.

De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd op 25 november tijdens de Rijkswaterstaat-marktdag.