Gemeente Blaricum


* Reiniging en inspectie riolering Goyergracht Noord


-

Reiniging en inspectie riolering Goyergracht Noord

04-07-2011
Aanstaande donderdag (7 juli) starten gemeente Blaricum en Waternet met de voorbereidingen voor de reiniging en inspectie van het riool aan de Goyergracht Noord. Het gaat om het deel van de riolering tussen Achter Capitten en de Stachouwerweg.

Helaas zal dit voor enige overlast zorgen. De Goyergracht Noord (tussen Achter Capitten en de Stachouwerweg) is overdag tijdens de werkzaamheden afgesloten. Verder kan het verkeer op de Elbertsveen wat hinder hebben van werkverkeer. Wij hopen op uw begrip hiervoor te mogen rekenen.

De werkzaamheden duren ruim een week. De voorbereidingen op 7 en 8 juli bestaan onder andere uit het plaatsen van een noodbrug over de Goyergracht. Het daadwerkelijke reinigen en inspecteren is gepland voor maandag 11 tot en met vrijdag 15 juli. Valt er in die week veel regen dan kunnen de werkzaamheden uitlopen naar de week daarna. Het werk wordt uitgevoerd tussen 7.00 en 17.00 uur.

Contact
Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met de heer J. Fray van de BEL Combinatie (locatiecoördinator). Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 06- 53245173. Ook voor vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u bij de heer Fray terecht.

|